Kohta se koittaa, nimittäin kauan odotettu ja kutkutusta vatsanpohjassa aikaan saanut Futsal-Kakkosen kausi potkaistaan Joensuun Urheilutalolla käyntiin sunnuntaina 5.11.2023 kello 14:00. Vastaan saapuu Jyväskylän Kylteriveljet eli JKV.

Tästä match-upista ei latausta tai jännitettä tule puuttumaan. Sen lisäksi, että edustusjoukkueessa on vallinnut kova hinku päästä jo viimein pelaamaan, niin ottelussa tullee olemaan myös henkilökohtaista panosta nokitteluoikeuksien jaosta joulupöytään…

Kyse on siis siitä, että Löllön vellokset Sauli ja Aleksi kohtaavat toisensa vihdoin tällä kaudella futsalparketilla. Nilkkansa syksyllä loukannut Sauli ei valitettavasti ensimmäiseen kohtaamiseen kerkeä kuntoutumaan, mutta on varmasti luomassa painetta isoveljensä Aleksin pallolliseen pelaamiseen sekä katsomossa että kulisseissa. Tavoitimme Saulin avaamaan sanaisen arkkunsa ottelun alla:

Taitaa olla ensimmäinen kerta, kun kohtaatte Aleksin kanssa futsalkentällä?

Joo, ensimmäinen kerta vastakkain. Joskus pelattu samalla puolella, mutta silloinkin taisi olla keskinäistä kamppailua.

Kumman uhoaminen ottelun voitosta on ollut vakuuttavampaa?

Toiselta puolelta ollaan oltu huolissaan ainoastaan siitä, saadaanhan äidille hyvä kuva veljeksistä. Kertoo mielestäni paljon. Liekö edes halua voittaa ottelua, kun kuvat vaan mielessä…

Millaiset terveiset haluat lähettää Jyväskylän päähän?

Kannattaa laittaa paljon päälle, sillä idästä tuulee ja kyyti tulee olemaan kylmää! Erityinen vinkki pukeutumiseen on hyvät säärisuojat!

Pelissä on velipoikien lisäksi myös muita siteitä Itä Futsalin ja JKV:n välillä. Idän rosterista löytyy entisiä JKV-pelureita kaksin kappalein, Mitja Taavitsaisen ja Jalmari Haapean muodossa, joten tunnetta ottelusta ei varmasti tule puuttumaan.

Otteluun on vapaa pääsy, ja kahvia sekä pullaa saa. Nähdään Urkalla!!

Juttua muokattu 1.11.2023 12:06. Päivämäärä korjattu oikein.