Yhteystiedot

Haluaisimme kuulla sinusta! Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Postiosoite

Juhonkuja 15
80260 Joensuu
Valmentajat

Juha-Matti Ryynänen
045 222 3792

Jalmari Haapea
040 024 2707

Sauli Löllö
044 987 2198
Sähköposti

itafutsal@outlook.com

Olemme täällä sinua varten

Jos sinulla on kysyttävää futsalvalmennuksesta, meillä Itä Futsalilla on joukko valmentajia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota henkilökohtaista ja ammattitaitoista valmennusta kaikille tasoille ja ikäryhmille.

Meidän tavoitteemme on auttaa pelaajiamme kehittymään parhaaksi mahdolliseksi pelaajaksi ja saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteet futsalkentällä.

Jos sinulla on kysyttävää valmennuksesta tai haluat keskustella henkilökohtaisesti valmentajamme kanssa, voit aina jättää viestin tai soittaa meille. Valmentajamme ovat valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja auttamaan sinua kehittämään taitojasi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta ja yksilöllistä valmennusta kaikille pelaajillemme, ja olemme ylpeitä voidessamme jakaa osaamistamme ja intohimoamme futsaliin kanssasi. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita futsalmatkasi yhdessä Itä Futsalin kanssa!


Ota yhteyttä

Jätä viesti

Yhteydenotto tai liittyminen seuraan

Käytä oheista lomaketta ottaaksesi yhteyttä meihin tai jättääksesi meille palautetta!

Kerro meille, jos sinulla on kysyttävää seurastamme, joukkueistamme, valmennuksesta tai jos haluat ilmoittautua mukaan joukkueeseemme.

ilmoittautuminen junioriryhmään

Jos haluat ilmoittautua junioriryhmään, voit tehdä sen tätä varten tehdyllä erillisellä lomakkeella, johon pääset alla olevasta painikkeesta.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman pian ja auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.

Kiitos yhteydenotostasi ja tervetuloa mukaan Itä Futsalin toimintaan!