Valmennus

Valmennustoimistomme tarjoaa ammattitaitoista ja yksilöllistä valmennusta futsal-pelaajille, jotka haluavat kehittää teknisiä ja taktisia taitojaan.

Hyvän futsal-valmennuksen perusperiaatteet

Monipuolinen harjoittelu

Hyvä futsal-valmennus sisältää monipuolisia harjoituksia, jotka kehittävät pelaajien fyysisiä, teknisiä, taktisia ja sosiaalisia taitoja.

Yksilöllinen huomiointi

Jokaisella pelaajalla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten hyvä valmennus huomioi yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Valmentajan tulee tunnistaa jokaisen pelaajan vahvuudet ja kehittämiskohteet ja tarjota heille yksilöllistä ohjausta.

Positiivinen ja kannustava ilmapiiri

Hyvä valmennus luo positiivisen ja kannustavan ilmapiirin, jossa pelaajat voivat kehittyä parhaalla mahdollisella tavalla. Valmentajan tulee rohkaista pelaajia kokeilemaan uusia asioita ja tarjota palautetta rakentavalla tavalla.


Esittelyssä

Itä Futsalin valmentajat

Olemme sitoutuneet tarjoamaan pelaajillemme parasta mahdollista valmennusta ja ohjausta auttaaksemme heitä menestymään futsal-lajissa.

Profiilikuva, harmaa

Maru Grönroos

Valmentaja (Joensuu)
Profiilikuva, harmaa

Juha-Matti Ryynänen

Valmentaja (Joensuu)
Profiilikuva, harmaa

Jalmari Haapea

Valmentaja (Joensuu)

Jalmari on mikkeliläislähtöinen valmentaja sekä pelaaja. Pelaajataustaa löytyy futsalissa kolmen kauden verran Ykkösessä Joensuussa ja kaksi kautta Kakkosessa ja Kolmosessa Jyväskylässä.

Valmentajana Jalmari on toiminut vuodesta 2021 junioreiden kanssa, ja aikuisten tasolla kokemusta löytyy pelaajavalmentajan roolissa yhden kauden verran Ykkösessä. Jalmari on suorittanut alkuvuonna 2023 Futsal C-valmentajatutkinnon.

Jalmari on pelaajalähtöinen valmentaja, joka huomioi jokaisen pelaajan yksilönä.

Profiilikuva, harmaa

Sauli löllö

Valmentaja (Joensuu)

Sauli on Varkaudesta kotoisin oleva valmentaja, josta miehen futsaltausta on myös peräisin. Sauli on saanut futsaloppinsa Marulta juniorivuosinaan, josta palo lajia kohtaan syttyi.

Pelaajataustaa Saulilla löytyy futsalin Kakkosesta kolmen kauden verran. Sauli on Itä Futsalin perustajajäsen, ja toimi seuran historian ensimmäisellä kaudella miesten joukkueen pelaajavalmentajana. Tästä miehen vyölle siunaantui Nelosen ylivoimainen mestaruus.

Valmentajana Sauli on rento sekä hymyilevä persoona. Valmennusfilosofiaan kuuluu positiivisten asioiden löytäminen kaikesta.

Intohimomme valmennukseen

Kokeneiden ja intohimoisten valmentajien tiimimme on sitoutunut kehittämään kaiken ikäisiä ja tasoisia pelaajia keskittyen vahvan teknisen ja taktisen osaamisen rakentamiseen, tiimityön ja urheilullisuuden edistämiseen sekä pelin rakkauden juurruttamiseen.

Uskomme, että oikean valmennuksen, tuen ja koulutuksen avulla jokaisella pelaajalla on mahdollisuus saavuttaa täysi potentiaalinsa ja saavuttaa tavoitteensa kentällä ja sen ulkopuolella.

Valmennuksella voittoon sekä kentällä, että sen ulkopuolella

20+

Tyytyväistä pelaajaa

2

Motivoitunutta Joukkuetta

Tule mukaan

Haluaisitko tulla mukaan menestyvään futsal-joukkueeseen?

Haluamme kutsua kaikki urheilusta kiinnostuneet tutustumaan Itä Futsalin joukkueisiin. Meillä on edustusjoukkue, harrastusjoukkue, naisten joukkue sekä juniorijoukkue, joten löydät varmasti itsellesi sopivan ryhmän.

Tarjoamme laadukasta valmennusta kaikille pelaajillemme, ja haluamme kehittää jokaisen yksilön taitoja ja kykyjä. Tule mukaan joukkueeseemme ja löydä uusia ystäviä, oppi uusia taitoja ja nauti futsalin hienouksista!