Juniori­joukkueet

Itä Futsal tarjoaa mahdollisuuden harrastaa futsalia kaikenikäisille lapsille ja nuorille, juniorijoukkueista aina edustusjoukkueeseen asti.

Juniori­joukkueet


Tulevaisuuden taiturit – yhdessä kohti huippua!

Seurana ehkä suurimpana tavoitteenamme on futsalkulttuurin lisääminen Itä-Suomessa. Tämä edellyttää junioritoimintaa, jotta saisimme uusia futsalistoja tuotettua aina edustusjoukkue- ja kansalliselle — tai jopa kansainväliselle tasolle asti!

Seurana haluamme tarjota juniori-ikäisille mahdollisuuden pelata ja kehittyä lajin parissa. Tule mukaan!

Junioritoimintamme on suunnattu 5-vuotiaista lähtien lapsille ja nuorille sukupuolesta tai taustasta riippumatta. Junioritoiminta mahdollistaa uusien taitojen kehittymisen eri ikäryhmät huomioiden.

Jos olet kiinnostunut liittymään ja ilmoittamaan lapsesi mukaan juniorijoukkueeseemme, klikkaa alla olevaa ”Ilmoittaudu mukaan” -painiketta täyttääksesi ilmoittautumislomakkeen!

Lajia voi tulla testaamaan kahden viikon mittaiselle maksuttomalle tutustumisjaksolle. Tämän jälkeen voitte päättää jatkosta futsalharrastuksen parissa.

Tai jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä meihin, niin kerromme mielellämme lisää seuramme toiminnasta.

Toimintamaksu on 40€ kuukaudessa pelaajan iästä riippumatta. Tähän sisältyy harjoitusvälineet (pallot, tötsät, liivit, yms.), punainen treenipaita ja futsaliin koulutettujen valmentajien suunnittelemat ja vetämät treenit. Pelaaja tarvitsee siis itse vain futsal- tai sisäpelikengät, sisäliikunta-varusteet ja juomapullon.

Harjoittelemme Joensuussa Rantakylän urheiluhallissa (Pataluodonkatu 2) tiistaisin ja perjantaisin klo 17:30-18:30.