Viikon takaisesta JKV-pelistä ollaan palauduttu maanpinnalle hyvän ja tehokkaan treeniviikon jälkeen. Paljoa ei tarvitse parantaa, mutta kuvioita ja joukkuetta on hitsattu jälleen hieman enemmän yksikkönä toimivaksi kokonaisuudeksi. Huomenna isänpäivänä ollaan varmasti valmiita, kun eteen tulee uusi haaste: Liikunnan Riemun kakkosjoukkue Jyväskylästä.

Ennakkoasetelmissa joukkueet ovat kuntopuntarin ääripäissä. Molemmat ovat pelanneet yhdet ottelut, Riemu/2 viimeksi JuPy Blackin vieraana häviten ottelun 8-1. Jyväskyläläisten joukkue koostuu mitä todennäköisimmin liikuntatieteellisen opiskelijoista, joten vastaan saapuu varmasti urheilullinen ja liikunnallisesti lahjakas porukka. Ei sillä, että Itä tulisi urheilullisuudessaan jäämään jälkeen, mutta parketilla ero pitää tehdä ja näkyä pelillisesti.

Ainakin edellisinä kausina Riemu/2:n peleissä vierailevina tähtinä on nähty myös Riemun liigajoukkueen mukana olleita futsalistoja. Todennäköisesti ainakaan liigamiehistön kokoonpanoon kuuluvia pelaajia ei ole mukana, sillä Riemu kohtaa liigakentillä tänään lauantaita Akaan vieraissa. Vieraiden kokoonpanon vaihtuvuus on runsasta, joten on vaikea ennakoida mikä on lopullinen Joensuuhun matkaava porukka. Nostettakoon esiin kuitenkin viime kauden Riemu/2:n pistekuningas Samuel Arponen (11+4), joka ei ainakaan Blackia vastaan ollut kokoonpanossa. Muut viime kauden top 3 -pistehirmut Chuchat Pachanon (3+7) ja Joonas Airaksinen (7+2) taas nähtiin kaudenavauksessa kentällä.

Itä Futsal pääsee huomiseen lähtemään jälleen kolmella todella iskukykyisellä kentällisellä, joten jalat tulevat riittämään täydet 40 minuuttia. Poissaolijoina ovat yhä pitkäaikaisloukkaantuneet kapteeni Henri Pupaza ja torstaina nilkkansa kuntoa testannut Sauli Löllö, ja K-viruksen runtelema Kasper Kahila. Saulin nilkka ei vielä ihan kovimpia veivauksia kestä, mutta todennäköisesti parin viikon päästä mies on jo pelaavassa kokoonpanossa. Viime ottelusta vaivaistaloon ja lasarettiin on liittynyt myös jalkavaivoista kärsivä Jalmari Haapea.

Kokoonpanoa vahvistamaan on saapunut JKV-pelistä valtiovelvollisuuksien takia poissaollut tehopisteiden takuumies Eevert Hellsten. Onneksi joukkueen rosteri on sen verran laaja, että täysi kokoonpano saadaan jälleen kokoon muutamasta poissaolosta huolimatta! Huomenna kokoonpanossa on myös uusi debytantti. Kerrottakoon sen verran, että kyseessä on Ison luokan pelaaja…

Viime viikolla pelissä oli hienosti katsojia, joten pidetään homma aitona myös tänä sunnuntaina! Kahvio palvelee taas, ja isänpäivän teemaan kuuluvasti tarjoamme isäkatsojille kahvit makean tai suolaisen kanssa!

Ottelu alkaa klo 17. Tervetuloa!!

VAMOS ITÄ!!